Het hey! Netwerk

hey! maakt gebruik van het Orange netwerk. Via deze kaart kan je de geschatte kwaliteit en het bereik van het netwerk op een geselecteerde plaats controleren. Dankzij het Orange netwerk, surfen 99,9% van de Belgische gebruikers op een 4G-netwerk.

Thuis

Met Orange profiteer je van een optimaal WiFi en mobiel netwerk. Blijf bereikbaar en verbonden, hetzij op je smartphone of op een ander toestel.

Onderweg

hey! koos voor het Orange-netwerk. Omdat het voortdurend wordt verbeterd, om jou de best mogelijk ervaring aan te bieden en je te laten profiteren van 4G waar je ook gaat, zelfs in de metro.

De kaart geeft een indicatie over het netwerkbereik, zowel buitenshuis als binnenshuis, en is gebaseerd op theoretische netwerksimulaties. Het netwerkbereik kan van plaats tot plaats verschillen en wordt beïnvloed door externe factoren, waaronder de gebruikte bouwmaterialen van een constructie of weersomstandigheden. Bepaalde hindernissen zoals begroeiing kunnen eveneens de kwaliteit van de ontvangst verstoren. Deze kaart is bijgewerkt tot februari 2022. Orange Belgium kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor eventuele fouten.