Goed om te weten: bij hey!, geen verrassingen op je factuur

Goed om te weten: bij hey!, geen verrassingen op je factuur 😀

Je houdt niet van hoge facturen of aanbiedingen die hun beloftes niet nakomen? Wij ook niet!

Onze basisregel: geen kleine lettertjes of verborgen berichten 😀

Dit moet je dus weten om volop te kunnen genieten van je hey!

Onbeperkt sms- en mms'en vanaf €15

Eindeloze gesprekken met je vrienden of familie, doe maar 😀

Met ons abonnement aan €7, kan je al 500 sms'en en mms'en per maand versturen. Dit is al heel wat! Met al onze andere abonnementen, kan je onbeperkt sms'en!

Opgepast: je mag dit aanbod niet voor commerciële doeleinden gebruiken. Als je een sms verstuurt naar meer dan 250 nummers in één keer, dan hebben we het recht om het versturen van de sms'en te blokkeren.

Data buiten bundel

We bieden je abonnementen met 2 GB, 20 GB of zelfs 80 GB aan, en dit zonder snelheidsbeperking 😀

Daarentegen, eens je buiten bundel gaat, dan betaal je. Je kan dan verder surfen aan €0,01 per MB (de goedkoopste van België!)

Eens je €50 buiten bundel bereikt, dan blokkeren we je toegang tot het internet, om te vermijden dat je factuur ontploft.

Onze tips:

  • Kies een tarief aangepast aan je verbruik.
  • Kijk regelmatig je verbruik na op My hey!
  • Heb je meer data nodig?, Wijzig je abonnement via je My hey!. Dit kan je 1 keer per maand doen en is volledig gratis. Je nieuwe databundel zal beschikbaar zijn vanaf het moment dat je tarief veranderd is.
  • Gebruik wifi als je buiten bundel gaat.

Sms’en en oproepen naar speciale nummers

Premium sms (uitgezonderd busticketjes en TV-voting) en oproepen naar speciale nummers worden geblokkeerd tijdens de activatie van je abonnement. Dit doen we ook om verrassingen om je factuur te vermijden.

Voor parkingdiensten, download de app op je smartphone. Dit is een pak handiger 😉

Als je nu een van deze diensten echt nodig hebt, contacteer ons via onze chat en we zullen de optie activeren. Bij hey!, beslis je alles zelf !

Roaming

Je gebruikt je bel-, sms- en databundels in alle landen van de Europese Unie en het Verenigd Koningrijk (opgepast: Zwitserland, Andorra en Monaco maken geen deel uit van de EU 😒).

Eens je buiten bundel gaat of indien je in een land buiten de EU reist, dan betaal je een ander tarief (zie lijst onderaan).
Je ontvangt regelmatig een sms met de toegepaste tarieven in dat land en een zicht op je verbruik.

Hier ook, om te vermijden dat je factuur ontploft, blokkeren we je toegang tot het internet eens je 60 € buiten bundel hebt bereikt.

Onze tips:

  • Kijk regelmatig je verbruik na op My hey!.
  • Neem een tarief met voldoende data aangepast aan je verbruik.
  • Gebruik wifi om te streamen, als je databundel op is. 

Goed om te weten:

In de Europese Unie stelt hey! alles in het werk om je dezelfde kwaliteitsvolle service te leveren als in België. Spijtig genoeg kunnen we je niet altijd dezelfde kwaliteit van dienstverlening of dezelfde technologieën garanderen als in België.

Verschillende factoren kunnen je roamingervaring beïnvloeden. Denk bijvoorbeeld aan de technologieën op het bezochte netwerk, de plaats waar je je bevindt (op het platteland, in de bergen, het bos, ...), de structuur van het gebouw als je ergens binnen bent en je toestel. 

Oproepen in roaming naar speciale nummers (0800, 090x, etc.) en korte nummers zijn niet inbegrepen en worden gefactureerd volgens de kosten die door de aanbieders van deze nummers zijn bepaald. De kosten kunnen ook in rekening worden gebracht zelfs al is het speciale nummer gratis in dit land.

Tarieven in het buitenland

Ontdek onze tarieven in het buitenland

Vond je je antwoord?

Wat was er mis?

Vertel ons waarom het niet hielp en hoe we het beter kunnen doen?