hey! en Union Saint-Gilloise: de Belgische liefdesaffaire van twee felle strijders

Als je fan bent van voetbal of in Brussel woont, heb je vast al eens van Union Saint-Gilloise gehoord. Het is DE topclub van Brussel, ook wel ‘de Bruxelles la fierté’ genoemd. 😉

Maar Union Saint-Gilloise is bovenal een club die mensen samenbrengt. De sfeer in het Marienstadion is legendarisch. De positiviteit van de fans heeft gezorgd voor een hechte community van supporters met dezelfde passie.

Ontdek je foto's van de wedstrijd USG/Anderlecht

Gedeelde waarden

Zoals je misschien al weet, hechten we bij hey! veel belang aan:

  • co-creatie
  • creativiteit
  • eenvoud

We willen samen met jou ons merk bouwen en een aanbod creëren dat voldoet aan al je behoeften. Kort gezegd willen samen met jou de spelregels van het telecomlandschap veranderen door goed te luisteren naar wat jij belangrijk vindt. Wij zien dat USG letterlijk een revolutie heeft veroorzaakt in het Belgisch kampioenschap, dus je zult wel begrijpen waarom wij een goede match zijn!

hey! wordt officiële sponsor van USG

In het hey! team werden we verleid door de avontuurlijke geschiedenis van USG. We herkennen onszelf als de underdog, maar zien ook dat we andere waarden delen zoals integriteit en het gevoel deel uit te maken van een community. Korter gezegd: wij zijn fan! Het leek ons dus een goed idee om dat officieel te maken en écht partners te worden. 😊

usg logo

Voordelen voor jou!

Met trots zullen we prijken op de shirts van de spelers, maar zelfs als je (nog) geen fan bent van Union Saint-Gilloise, zullen we zorgen voor leuke verrassingen. We beginnen alvast met een geweldige promo.

Rest ons alleen nog te zeggen: GO UNION!!!