5G voor alle hey! klanten

5G, komt er nu aan!

Je weet het misschien al, hey! gebruikt het Orange-netwerk om je een supersnelle en betrouwbare verbinding te garanderen. Momenteel vernieuwen we het 4G-netwerk volledig en komt 5G stilaan ons vlakke land binnen, te beginnen met de stad Antwerpen.

Daarom hebben we twee interessante nieuwtjes voor jou:

  • 5G op je smartphone komt eraan!
  • En je kan het als hey! abonnee ontdekken, zonder extra kosten!

De voordelen van een 5G-netwerk

Nog betere reactietijd

Dankzij de extreem lage transmissietijd (bekend als latency) garandeert 5G je een stabiele en foutloze verbinding.

Nog sneller

Met dit nieuwe netwerk is gegevensuitwisseling 3 keer sneller dan met 4G! Stream je favoriete series zonder onderbrekingen en voer videogesprekken met je familie en vrienden in uitstekende kwaliteit.

Nog meer geconnecteerde objecten

Voor een efficiënte werking van geconnecteerde objecten, moet de snelheid waarmee ze met elkaar communiceren zeer snel zijn. Dat komt goed uit, want 5G is extreem snel! Veel apparaten tegelijkertijd op hoge snelheid aansluiten, het wordt nu mogelijk.

Altijd meer ervaringen

Met de komst van 5G ontdek je alle mogelijkheden die voor jou beschikbaar zijn: virtual reality, augmented reality of zelfs gaming wordt overal en altijd toegankelijk.

Hoe profiteren van 5G?

Niets is eenvoudiger, er zijn 3 voorwaarden om toegang te krijgen tot het 5G-netwerk met je gsm:

  1. Je hebt een postpaid tariefplan nodig: dat is makkelijk, we openen 5G in je hey! abonnement, zonder extra kosten.
  2. Een 5G-ready smartphone: d.w.z. een smartphone die verbinding kan maken met het 5G-netwerk. Om erachter te komen of de jouwe een van hen is, 
  3. Een 5G-netwerk: het komt eraan! Het vergt alleen wat geduld, want Orange rolt het 5G-netwerk geleidelijk uit, te beginnen in Vlaanderen met de stad Antwerpen.