Onze exclusieve hey!-partnerships

Exclusieve deals voor hey!-klanten

Bij hey! verwennen we je graag. Niet alleen het hele jaar door met promo’s en wedstrijden, maar ook met geweldige aanbiedingen met onze exclusieve partners.

Om te kunnen profiteren van de exclusieve voordelen voor hey!-klanten, ga naar ‘Partners: Mijn exclusieve voordelen’ via jouw My hey!-account

Villo

1€ voor 6 maanden

Villo! is een zelfbedieningsfietsenservice in Brussel die betaalbare tarieven, gemakkelijke toegang en grote flexibiliteit biedt om door de stad te reizen. Het is mogelijk om fietsen te huren voor variabele looptijden. De hey! Profiteer van een Villo-actie! aan 1€ voor 6 maanden.
Profiteer nu!

Miles

1 maand gratis Silver-pas

MILES Mobility is een eenvoudig, vlot en stressvrij autodeelplatform. Het concept? Autodelen op basis van kilometers in plaats van minuten. Je geraakt overal in België en de brandstofkosten zijn al in het tarief inbegrepen. Huur gewoon je MILES-auto via de app en je bent vertrokken!
Profiteer nu!

Formyfit

60 dagen gratis proefperiode voor de app

Formyfit is de enige hardloop-applicatie waarmee je jouw fysieke fitheid kunt meten en vergelijken met mensen van dezelfde leeftijd en geslacht. Daarnaast kun je met de app 100% gepersonaliseerde trainingsschema's krijgen om op een prettige manier op jouw eigen tempo en volgens jouw doelen te kunnen blijven verbeteren.
Profiteer nu!

Flora by Ethias

15€ cash-back

Verzekering zoals het hoort. Een 100% digitale verzekering… zoals je het graag hebt! Supermakkelijk: Een contract afsluiten, een antwoord op je vraag krijgen of een schadegeval aangeven was nog nooit zo eenvoudig. Supersnel: Ontdek je prijs in 10 seconden. Sluit een verzekering af in 2 minuten. Superduidelijk: Onze verzekeringen zijn transparant, zonder jargon of kleine lettertjes.
Profiteer nu!

Win veel cadeaus

Doe mee aan de hey! wedstrijden en win een heleboel prijzen!

Ontdek de partners waarmee we al samenwerken

 

Wat anderen over ons zeggen

 

Waarom hey! telecom ook voordelig kan zijn voor 26-plussers

23 mei 2022

Het mobiele merk hey! telecom van Orange komt met een prijszetting voor min 26-jarigen. Maar ook als je ouder bent, kun je voordeel halen uit hun aanbod.

Meer lezen

 

Dealtip: Een jaar lang €5 korting op hey!-abonnement van Orange

04 oktober 2022

hey!, een telecom-merk van Orange, biedt een maandelijkse korting van €5 op abonnementen om de eerste verjaardag van het merk te vieren. Een merk van Orange, hey!, bestaat één jaar in oktober. Om die verjaardag te vieren, geeft de provider een jaar lang een maandelijkse korting van €5 op zijn abonnementen van €15 en €25 per maand. Die abonnementen kosten voor de periode van een jaar dus slechts €10 en €20.

Meer lezen

 

‘Het meest agressieve aanbod op de markt’: hey! lanceert nieuw mobiel aanbod gericht op jongeren

08 juni 2022

De Orange-dochter wil haar stempel drukken op de Belgische markt en kiest voor een aanpak gericht op 18 tot 26-jarigen

Meer lezen

Waarom partner worden?

  • Een sterk, jong merkimago (100% digitaal)
  • Eenvoudige, duidelijke en transparante communicatie
  • Een betrokken en milieubewust merk
  • Multi-channel zichtbaarheid: mailings, landingspagina's, sociale media, displaykanalen, SEA, ...