Ze vertrouwden ons

Onze partners en exclusieve voordelen

Bij hey! verwennen we je graag. Niet alleen het hele jaar door met promo’s en wedstrijden, maar ook met geweldige aanbiedingen met onze exclusieve partners. Hier vind je een overzicht van al onze officiële partners en de voordelen waarvan jij kan profiteren.

MANIET

Maniet is een Belgisch familiebedrijf waar je je favoriete sneakermerken zoals Vans, Adidas en Nike kan vinden. Ze hebben een webwinkel en meer dan 30 shops in heel België.

TORREFACTORY

De koffies van Torrefactory zijn fair trade, biologisch en dragen het Efico-label. Het is een Belgische ambachtelijke brander die koffie aanbiedt uit 7 landen (Honduras, Peru, Ethiopië, Kenia, Costa Rica, Colombia en Mexico), maar ook melanges met andere specifieke smaken. Daarnaast zijn hun koffiemachines ook milieuvriendelijk.

BULLE DE BABEL

Laat je verleiden tot een verblijf in een prachtige tiny house in de natuur mét privé-spa. In Bulle de Babel kun je met je geliefde, gezin of met vrienden onthaasten en ontspannen met de wellnessruimte, waar je een jacuzzi en sauna hebt en van massages kan genieten.

CAPOUE

De Belgische ijswinkel die niet in je leven mag ontbreken. De meester-ijsbereiders van Capoue bereiden het hele jaar door originele ijscoupes met seizoensvruchten. Het ijs wordt bereid met eersteklas ingrediënten, zonder toevoeging van kleurstoffen, textuurstoffen of converseringsmiddelen én met liefdevol respect voor een bijna 70-jarige traditie

BELLEPAGA

Bellepaga staat voor kwaliteitskleding van alpacawol die ethisch en verantwoord wordt geproduceerd. Met respect voor traditionele vakkennis, respect voor het dier en een eerlijke betaling voor de ambachtslieden, combineert Bellepaga kwaliteit en warmte met comfort en elegantie.

EFARMZ

De Belgische e-shop die alle biologische, lokale en seizoensgebonden producten die je nodig hebt, levert tot aan je deur! Denk aan maaltijdboxen, biologische groente- en fruitmanden en een breed assortiment aan zuivel, brood, vlees en delicatessen. eFarmz biedt alles wat je nodig hebt voor een heerlijk, gezond en duurzaam dieet!

Win verschillende prijzen

Maak kans op meerdere prijzen door mee te doen met wedstrijden van hey!

UNION SAINT GILLOISE

Het is DE topclub van Brussel, ook wel ‘de Bruxelles la fierté’ genoemd. Maar Union Saint-Gilloise is bovenal een club die mensen samenbrengt. De sfeer in het Marienstadion is legendarisch. De positiviteit van de fans heeft gezorgd voor een hechte community van supporters met dezelfde passie.

hey! officiële partner van het Agoria Solar team

Het Agoria Solar Team, dat zijn 30 gepassioneerde ingenieursstudenten die het met zelfgebouwde zonnewagens wereldwijd opnemen tegen andere teams. Hier ontdek je alles over de prestigieuze solar races voor auto’s op zonne-energie én waarom we trotse sponsor zijn van het Belgische team!

Agoria Solar Team zag het zonlicht in 2005 toen een groep Belgische ingenieursstudenten van de KU Leuven meer wilden doen met hun diploma. Ze gooiden hun passie, kennis en expertise in de strijd om de meest innovatieve en efficiënte zonnewagen te bouwen.

 

Wat anderen over ons zeggen

 

Waarom hey!telecom ook voordelig kan zijn voor 26-plussers

23 mei 2022

Het mobiele merk hey!telecom van Orange komt met een prijszetting voor min 26-jarigen. Maar ook als je ouder bent, kun je voordeel halen uit hun aanbod.

Meer lezen

 

Dealtip: Een jaar lang €5 korting op hey!-abonnement van Orange

04 oktober 2022

hey!, een telecom-merk van Orange, biedt een maandelijkse korting van €5 op abonnementen om de eerste verjaardag van het merk te vieren. Een merk van Orange, hey!, bestaat één jaar in oktober. Om die verjaardag te vieren, geeft de provider een jaar lang een maandelijkse korting van €5 op zijn abonnementen van €15 en €25 per maand. Die abonnementen kosten voor de periode van een jaar dus slechts €10 en €20.

Meer lezen

 

‘Het meest agressieve aanbod op de markt’: hey! lanceert nieuw mobiel aanbod gericht op jongeren

08 juni 2022

De Orange-dochter wil haar stempel drukken op de Belgische mark ten kiest voor een aanpak gericht op 18 tot 26-jarigen

Meer lezen

Waarom partner worden?

  • Een sterk, jong merkimago (100% digitaal)
  • Eenvoudige, duidelijke en transparante communicatie
  • Een betrokken en milieubewust merk
  • Multi-channel zichtbaarheid: mailings, landingspagina's, sociale media, displaykanalen, SEA, ...