Wat is Mbps?

Wat is Mbps?

Wat betekent Mbps?

Dit is de meeteenheid die netwerkbandbreedte en -snelheid weergeeft. Het komt overeen met de hoeveelheid gegevens die in 1 seconde worden verzonden. Het aantal megabits per seconde, met andere woorden.
Hoe hoger je bandbreedte, hoe sneller je gegevensoverdracht.

Welke snelheid heb ik nodig voor mijn internetverbinding?

Omdat jij niet dezelfde behoeften hebt als iemand anders, biedt hey! je een internetverbinding met een supervoordelige prijs-kwaliteitverhouding. Snelle internettoegang die beantwoordt aan de behoeften van alle internetgebruikers. En dat tegen een miniprijsje!

Tot 20 Mbps
De minimale snelheid voor een huishouden met een televisie, een laptop of desktopcomputer en twee mobiele telefoons. Voor een internetgebruik waarbij je vermijdt om verschillende toestellen tegelijk te gebruiken.

80 tot 100 Mbps
Voldoende snelheid om tegelijk verschillende televisies te gebruiken en gelijktijdig video's te versturen, te downloaden en te verspreiden. Maar opgepast voor intensief verbruik op verschillende toestellen tegelijk, zoals het streamen van films of het spelen van online games. Dat kan de snelheid van je internetverbinding vertragen of in het gedrang brengen.

Tot 200 Mbps (jouw hey! Internet-verbinding)🚀
Supersnel zonder compromissen. De garantie dat je thuis kan werken en toegang hebt tot al je online entertainment. Zonder onderbreking en in optimale omstandigheden. Dit is de snelheid die we je bieden bij hey! Dit aanbod wordt aanbevolen voor zowel gezinnen als singles, zoals studenten die een hoge snelheid willen voor een miniprijsje.

Nog meer Mbps
Meer Mbps: in sommige bijzondere gevallen kan het zijn dat je behoeften verder gaan dan wat we bij hey! kunnen aanbieden. In dat geval kun je supersnelle abonnementen tot 1 Gbps afsluiten bij Orange.

Vond je je antwoord?

Wat was er mis?

Vertel ons waarom het niet hielp en hoe we het beter kunnen doen?